In Time

Jag har sett många bra filmer genom åren, men få som är så pass genomtänkt som denna är!
Jag beundrar fantasin hos filmens skapare, att utveckla och genomföra en helt ny värld på film kan ej vara lätt, vi vet ju någon som kan och det är ju James Cameron, men även denne films skapare Andrew Niccol är duktig på det han gör!
Mn fastnade fort för denna film, och man levde verkligen sig in för det kändes nästan som att man själv levde i den världen, man tittade till på armen en eller några gånger och insåg att det bara var film! (Ni som ej sätt filmen än förstår sen vad jag menar med att se ner på armen).






Handling:
I en framtid där åldrande inte längre existerar har livslängd blivit en lyx och tid den främsta handelsvaran. De rika kan köpa sig till nästintill evigt liv medan de fattiga kämpar, stjäl och tigger sig till extra dagar, månader och år. I denna värld lever Will Salas på fattigdomsgränsen vilket innebär att varje dag kan vara hans sista. När han anklagas för mord tvingas han att fly och tillsammans med en ung kvinna försöker han rentvå sitt namn. Men tiden är inte på deras sida...

Skådespelare:
Justin Timberlake,
Amanda Seyfried,
Olivia Wilde,
Cillian Murphy,
Alex Pettyfer

Övrig info om filmen:
Inspelad: 2011
Regissör: Andrew Niccol
Längd: 1h 49m
Genre: Sdci-Fi , Thriller

Betyg:
7 av 10 flugor ;)


RSS 2.0