A Little Bit Of Heaven

Så otroligt underbar film! Jag gillar verkligen Kate Hudson, hon är en sådan skådespelerska som kan göra vilken roll som helst, och prestera jättebra! Denna film var riktigt gripande och fantastisk på samma gång, man ser vad och hur cancer påverkar en själv och alla i ens närhet.




Handling:
n komedi om en försiktig kvinna som får veta att hon är döende i cancer. Men när hon möter sin själsfrände upptäcker hon att hotet att bli förälskad är otäckare än döden.

Skådespelare:
Kate Hudson,
Gael Garcia Bernal,
Whoopi Goldberg,
Peter Dinklage,
Lucy Punch,
Kathy Bates

Örig info om filmen:
Inspelad: 2011
Regissör: Nicole Kassel
Längd: 1h 46m
Genre: Drama-Komedi-Romantik

Betyg:
6 av 10 flugor ;)


Friends With Benefits

Bra skit säger jag bara !
Jag gillar Mila Kunis, hon är en riktigt bra skådespelare, och en sak som är roligt med henne är att hon ljög om sin ålder för att få rollen i That 70's Show :P
Men denna film var bra, man kan alltid hitta "the true love" , även om man inte tror det. Men man måste bara våga satsa!




Handling:
En ung kvinnlig headhunter i New York övertygar en potentiell manlig rekrytering att lämna sitt jobb i San Francisco för att tacka ja till ett jobb i The Big Apple. Trots en ömsesidig attraktion inser de båda att de representerar allt som de båda har sprungit ifrån när det gäller relationer, och bestämmer sig för att bara vara vänner... med förmåner. Det är ett perfekt arrangemang, tills de inser att det inte fungerar och att det inte finns någon relation som inte har förpliktelser.

Skådespelare:
Justin Timberlake,
Mila Kunis,
Emma Stone,
Woody Harrelson,
Jenna Elfman,
Patricia Clarkson,

Övrig info om filmen:
Inspelad: 2011
Regissör: Wil Gluck
Längd: 1h 49m
Genre: Komedi-Romanik

Betyg:
6 av 10 flugor ;)


Desperate Housewives

Jääkligt bra serie!
Man kanske inte tror det, men den är djupare än vad det verkar att vara. Man fastnar verkligen för karaktärerna och man blir indragen i en story som blir mer och mer spännande för var avsnitt som man ser!




Handling:
Efter en dag fylld av våffelgräddning och tvättvikning skjuter den perfekta hemmafrun Mary Alice ihjäl sig själv. Efter sig lämnar hon sina vänner på Wisteria Lane med en rad obesvarade frågor. Framför allt undrar grannfruarna vem som sänt Mary Alice det illavarslande brevet med texten "Jag vet vad du gjorde" som de hittar bland hennes kläder...

Skådespelare:
Teri Hatcher,
Felicity Huffman,
Eva Longoria-Parker,
Marcia Cross,
Doug Savant,
Ricardo Chavira,
Nicolette Sheridan

Övrig info om serien:
Inspelad: 2004-
Regissör:
Längd:16h 37m
Genre: Drama-Intrig-Komedi

Betyg:
8 av 10 flugor ;)


The Vampire Diaries

Det här är en riktigt bra serie oxå! Börjar falla för vampyrer mer och mer,
och speciellt Ian Somerhalder i denna serie, han är så grymt snygg! :P




Handling:
I den första säsongen av "Vampire Diaries" får vi följa vampyrbröderna Stefan och Damon, Elena som är dubbelgångare till den skönhet som de båda bröderna älskade 150 år tidigare samt många andra oförglömliga rollfigurer - levande eller döda - i en härva av hemligheter, passion och fruktan.

Skådespelare:
Nina Dobrey,
Ian Somerhalder,
Paul Wesley,
Steven R. McQueen,
Katerina Graham,
Sara Canning

Övrig info om serien:
Inspelad: 2009
Regissör:
Längd: 14h 49m
Genre: Drama-Fantasy

Betyg:
8 av 10 flugor ;)


RSS 2.0