V for Vendetta

Jävligt bra film ! Älskar den ! <3
5 av 5 toasters ;)



Handling:
Vem är egentligen mannen som döljer sitt ärrade ansikte bakom en mask? Hjälte eller galning? Frihetskämpe eller förtryckare? Vem är V - och vilka kommer att följa honom i hans kamp mot den fascistiska regim som håller nationen i ett järngrepp? Från skaparna av Matrix-trilogin kommer nu V för Vendetta, en fängslande och kompromisslös framtidsvision som bygger på den klassiska serien med samma namn. Natalie Portman spelar Evey, en tjej ur arbetarklassen som är osäker på om hennes hjälte håller på att förvandlas till det monster han själv slåss emot. Hugo Weaving spelar V - en modig, karismatisk frihetskämpe som är ute efter hämnd på de som vanställt hans ansikte. Stephen Rea spelar detektiven som leder en desperat jakt på V för att stoppa honom innan revolutionen är ett faktum. Insatserna ökar. Spänningen stiger. Handlingen intensifieras. Vems sida står du på? I V:s värld finns inga gråzoner.


How To Lose Friends and Alienate People

Sett denna film , ganska rolig =)
3 av 5 toasters ;)



Handling:
Sidney Young är en disillusionerad intellektuell som både beundrar och avskyr kändis- och modevärlden. Hans alternativa magasin driver med stjärnor och hånar trender, så när Young blir erbjuden ett jobb på det konservativa Sharps magazine i New York är det en chock! Nu börjar Youngs arbete och hans kärleksaffär med kollegan Alison Olsen kommer antingen hjälpa eller stjälpa honom.

17 Again

Sett denna film , asbra ! <3
4 av 5 toasters ;)



Handling:
Mike, 35, är inte nöjd med livet. Han har jobbat 18 år på samma arbetsplats utan att befordras, han är nyskild och han har knappt någon kontakt med sina barn. Livet har inte riktigt blivit som han tänkt sig. Annat var det i high school då Mike var stjärnan i basketlaget och killen som fick dejta skolans snyggaste tjejer. En sen kväll när Mike är på väg hem i regnet ser han vaktmästaren från high school stå vid räcket på en bro. När han stannar bilen försvinner mannen och i sin iver att finna honom trillar Mike överräcket. Han vaknar upp nästa dag hos sin kompis Ed, och upptäcker han att han inte längre är sig själv. Han har förvandlats till en gänglig 17-åring igen.

Duplicity

Sett den här filmen , förstod inte så mkt för den var ganska hoppig.
3 av 5 toasters ;)



Handling:
CIA agenten Claire Stenwick och MI6 agenten Ray Koval har lämnat sina respektive länders säkerhetstjänster för att söka lyckan på den privata marknaden. Nu står kampen mellan två multinationella företag och de f.d. agenternas uppgift är att säkra patentet för en banbrytande produkt. För deras arbetsgivare, industripampen Howard Tully och investeraren CEO Dick Garsik, är alla medel tillåtna. Men i takt med att risktagandet ökar, mysteriet fördjupas och taktiken blir skitigare, blir Claire och Ray allt mer attraherade av varandra. En maktkamp kantad av ömsom passion, ömsom svek tar sin början, när den ene hela tiden försöker ligga steget före den andra. Men det enda de inte lyckas trixa sig ur är kärleken ...

Ice Age 3

Sett denna film , rolig som fan !
4 av 5 toasters ;)



Handling:
Hela gänget från de första två ICE AGE-filmerna är tillbaka i ett äventyr av förhistoriska proportioner. Scrat fortsätter sin outröttliga jakt på sitt älskade ekollon men får konkurrens i Scratte, en kvinnlig avbild av honom själv. Manny och Ellie väntar sin första baby-mammut, Diego funderar på om hans nya umgänge gjort honom till en mjukis och Sid är stolt familjefar till ett gäng dinosaurieäggsom han hittat ochtagit med sig hem. Det visar sig dock inte varadet bästa sättet att bilda familj på så för att rädda Sids sengångarskinn måste hela gänget bege sig till en värld under jorden där de träffar på dinsaurier, ovälkomnande växter och en ettrig enögd dinosauriejägare vid namn Buck.

Harry Potter och Halvblodsprinsen

Sett den senaste Harry Potter , boken var ju bättre !
3 av 5 toasters ;)



Handling:
Trolldomsministeriets Cornelius Fudge har tvingats se sanningen i vitögat och bekräftar att Han-som-inte-får-nämnas-vid-namn är tillbaka och värvar anhängare för att gripa makten. Harry Potters sjätte skolår vid Hogwarts skola för häxkonster och trolldom kantas av rädsla och varningar. Harry lyckas äntligen med sina lektioner itrolldryck tack vare anteckningar i den lärobok han lånat, som en gång tillhört någon som kallar sig"halvblodsprinsen". Samtidigt får han privatlektioner av Albus Dumbledore, som avslöjar hemligheten bakom Voldemorts odödliga själ.

Teeth

Sett denna film....
2 av 5 toasters ;)



Handling:
Dawn är skolans präktigaste oskuld, ivrigt propagerande total avhållsamhet. Men Dawns kropp är allt annat än oskyldig. Till följd av utsläppen från ett kärnkraftverk nära hennes hus, har en mycket speciell mutation ägt rum i hennes allra heligaste regioner. När terminen börjar och killarna står på rad för att bli den förste att förföra Dawn, är den stora frågan om hon kan hålla på sig eller inte. Beslutet kan nämligen göra skillnad mellan liv och död.

The Haunting in Connecticut

Sett den här skräckfilmen som var megabra !
5 av 5 toasters ;)



Handling:
När Sara och Peter Campbells son Matt blir diagnostiserad med cancer flyttar de till Connecticut för att behandla honom. Matt plågas av paranormal aktivitet i det nya huset och hans mor kontaktar en präst som ska driva ut andarna. Plötsligt blir Matts tillstånd värre och det utvecklar sig till en kamp på liv och död.

Fired Up!

Sett denna roliga film ! =)
3 av 5 toasters ;)



Handling:
Shawn Colfax och Nick Brady, stjärnorna i fotbollslaget på Gerald R. Ford High School, ser inte fram emot ännu en sommar på fotbollsläger. När Nick kommer på en plan för hur de två ska få spendera sommaren med skolans hejarklacksledare istället hamnar de verkligen i ett hav av vackra unga kvinnor. Allt går bra tills Shawn faller för Carly, den vackra ledaren för tjejerna som ser rakt igenom dem.

Righteous Kill

Sett denna film, bra.
3 av 5 toasters ;)



Handling:
New York skakas av en seriemördares framfart - en galning som till synes slumpmässigt väljer sina offer och efterlämnar märkliga poem på varje brottsplats. Stans mest erfarna brottsutredare sätts på fallet. Snart börjar de misstänka att gärningsmannen kan vara en ur deras egen yrkeskår. Men New York har tusentals poliser och mördaren planerar redan sitt nästa drag..

RSS 2.0