Land of the Lost

HAHA, vilken jävla bra och rolig film !
Will Ferrell är ju verkligen en bra skådespelare !
3 av 5 toasters ;)



Handling:
En föredetting till forskare, Dr. Rick Marshall, sugs in i ett svart hål och skickas bakåt i tiden. Långt bakåt. Nu har Marshall inga vapen, inga överlevnadskunskaper och dessutom en ytterst begränsad intellektuell förmåga. Trots det ska han försöka överleva i ett alternativt universum fullt av livsfarliga dinosaurier och andra otroliga varelser från en värld bortom vår egen – en plats med spektakulära syner och än mer spektakulär komik. Med sig på äventyret har Dr. Marshall sin begåvade forskningsassistent Holly och bondlurken tillika överlevnadsexperten Will. Jagade av T-rex och förföljda av smärtsamt slöa reptiler kända som Sleestaks,måste Marshall, Will och Holly lita på sin enda allierade, en primat som heter Chaka, för att kunna ta sig hem. Lyckas de fly från denna rutinexpedition som gått fasansfullt fel, kommer de att mottas som hjältar hemma. Misslyckas de blir de istället permanenta flyktingar i Land of the lost.


D.E.B.S.

Sett denna film som är jävligt bra !
Gillar den här typen av filmer, action.
4 av 5 toasters ;)



Handling:
Gangsterbossen Lucy Diamond (Jordana Brewster, The Fast and the Furious) är tillbaka i staterna och D.E.B.S. - en elitstyrka bestående av halvmilitära kvinnliga collegestudenter och spioner - är henne hack i häl. Men när deras vackra toppagent Amy Bradshaw (Sara Foster, The Big Bounce) försvinner under mystiska omständigheter efter att ha mött den unga och attraktiva skurken, satsar D.E.B.S. alla sina krafter på att hitta Lucys hemliga tillhåll - utan en tanke på att Amy kanske inte alls vill bli räddad. D.E.B.S. är en smart och sexig spionkomedi där kärleken står i skottlinjen.


Pretty in Pink

Bra film !
Ganska rolig =)
3 av 5 toasters ;)



Handling:
80-talets unga stjärnskott Molly Ringwald (Sixteen Candles, The Breakfast Club) och Andrew McCarthy (St. Elmo's Fire) hyllades för sina insatser i denna kärlekshistoria av John Huges (Ferris Bueller's Day Off). Hon är en high school-tjej från fel stadsdel. Han är den rike snyggingen som bjuder henne på balen. men när deras romans växer hotas den av grupptryckets plågsamma verklighet. Pretty in Pink är en bitterljuv berättelse med ljust slut och ett fenomenalt soundtrack. Andra medverkande är Harry Dean Stanton, Jon Cryer. James Spader och Annie Potts.


Miffo

HAHA, vilken otroligt bra och underbar film !
Den har med alla normer som samhället verkligen är emot, och det tycker jag är svinbra.
Denna film gillas starkt, tack för tipset Pontus (och för lånet av filmen)
4 av 5 toasters ;)



Handling:
Tobias är nyutexaminerad präst som börjar jobba i en av Stockholms fattigaste förorter, i tron om att han kan förändra världen. Den grå betongen står i bjärt kontrast till hans trygga, borgerliga hem. Här träffar han Carola som lever på socialbidrag och bor tillsammans med sin alkoholiserade mamma. Kärlek uppstår, men kan deras världar förenas? En romantisk komedi om klasskillnader som fortfarande gör sig gällande i vår moderna tid.


Johan Falk - Leo Gaut

Fjärde filmen i serien Johan Falk, jävligt bra film.
Precis som de andra, men denna var ändå något sämre.
Men gillar den ändå, såklart !
3 av 5 toasters ;)



Handling:
Ett våldsamt krogkrig har blossat upp i Göteborg, och när en restaurangägares bils sprängs utanför en lågstadieskola har de kriminella passerat en gräns, anser GSI:s chef Patrik Agrell, speciellt eftersom han just lämnat av sina barn på samma skola. När Patriks kollega Johan Falk inser att en av krogarna som utsatts för hot ägs av en viss Leo Gaut, en gangster som Johan satte bakom lås och bom för tio år sedan, återupptar han kontakten med den numera laglydige Leo för att få mer information. Det är starten på en rad hårda uppgörelser och hämndaktioner där både Johan och Leo, samt deras familjer, ställs inför svåra och obarmhärtiga beslut... "Johan Falk - Leo Gaut" är en realistisk, stenhård och intensivt spännande thriller som följer både polisens elitstyrka GSI och de tyngsta kriminella i Göteborg. Filmen är den fjärde av sex i den nya serien om Johan Falk. De arbetsmetoder som GSI använder sig av i serien är autentiska och tillhör vardagen för verklighetens grupper för särskilda insatser.


Johan Falk - National Target

Så jävla bra film, spännande rakt igenom !
Älskar Joel Kinnaman också, suverän skådespelare. (snygg också)
5 av 5 toasters
;)



Handling:
Johan Falk och hans kollegor på Göteborgspolisens elitstyrka GSI är mitt inne i ett tillslag av estniskt amfetamin när de plötsligt inser att de har med en mytomspunnen rysk maffialedare att göra. Få har sett honom och ännu färre vet vad han heter. Han är bara känd som ”Mr K”. Johans infiltratör i Göteborgsgängen, Frank Wagner, sänder ut budskapet att han vill göra affärer med någon som kan leverera stora mängder rent amfetamin. Och plötsligt är Frank inne i sin värsta mardröm någonsin när han inser att han håller på att infiltrera Europas farligaste maffia, den est-ryska, bestående av f.d. KGB-officerare… "Johan Falk- National Target" är en realistisk, stenhård och intensivt spännande thriller. Titeln anspelar på den term som används även av svensk polis för en kriminell som det är högsta prioritet för ett land att sätta fast. Filmen är den tredje av sex i den nya serien om Johan Falk. De arbetsmetoder som GSI använder sig av i serien är autentiska och tillhör vardagen för verklighetens grupper för särskilda insatser.


The Proposal

Sett denna romantiska komedi !
Ganska rolig och så, gillar Sandra Bullock oxå. Hon är en bra skådis.
3 av 5 toasters ;)



Handling:
Den krävande kvinnliga chefen gifter sig med sin unge manlige assistent för att slippa skickas tillbaka till Canada. Det hela är bara ett skenäktenskap men efter ett tag dyker äkta känslor upp…


Ghost of Girlfriends Past

Sett denna roliga kärleksrulle !
Bra skådisar i en bra film, slutade precis så som man ville =)
3 av 5 toasters ;)



Handling:
Den världsberömda modefotografen Conner Mead är sinnebilden för en playboy. Han är snygg, självsäker och framgångsrik, framför allt när det gäller kvinnor. Han lever livets glada dagar och låter sig inte snärjas av någon. Conner verkar ha precis allt han önskar sig, allt utom kärlek. Men å andra sidan är kärlek inte något som Conner saknar eftersom han inte tror på kärleken. Faktum är att han ägnat hela sitt liv åt att hållasig så långt som möjligt ifrån allt som påminner om kärlek. Men allt förändras då Conner återvänder till sitt föräldrahem när hans yngre bror ska gifta sig. Plötsligt ställs han öga mot öga med det förflutna. Och med en rad före detta flickvänner…


Final Destination 4

Sett denna action/skräck-rulle.
De tre första filmerna är myckete bättre, men denna var bra och spännande.
3 av 5 toasters ;)



Handling:
Under det som skulle ha blivit en kul dag på racerbanan får Nick O’Bannon (Bobby Campo) en hemsk föraning om en annalkande katastrof. Nick grips av panik och övertalar sina vänner att fly – bara några sekunder innan hans vision blir till fruktansvärd verklighet och en rad bisarra händelser får stadion att rasa samman. Vännerna tror att de har lurat döden och fått en ny chans i livet, men det som hänt är bara början. Nicks föraningar fortsätter och de som har överlevt olyckan dör, en efter en. Nick måste lista ut hur han ska kunna lura döden ytterligare en gång, denna gång slutgiltigt, innan han själv går ett grymt öde till mötes.


Johan Falk - Vapenbröder

Sett andra filmen av Johan Falk serien,
JÄVLIGT BRA ÄR DOM !
4 av 5 toasters ;)



Handling:
Johan Falk är ute på ett rutinuppdrag med Göteborgspolisens specialenhet GSI. Tanken är att man med hjälp av en norsk undercoverpolis och en civil infiltratör i ett av Göteborgs tyngsta kriminella gäng, skall köpa loss sex stycken automatkarbiner och på så sätt få bort dem från gatan. Men plötsligt förändras allt när en ny okänd spelare blandar sig i leken och omedelbart vill ha loss inte bara dessa vapen utan ännu fler, inklusive pansarbrytande granater.
GSI inser att detta inte kan vara några vanliga rånare. Någon tänker starta krig på Göteborgs gator. Informationen kopierad från disc shop.se! Beställ före 16.00, leverans nästa dag. Samtidigt så blir situationen för Johan Falks infiltratör Frank Wagner mer och mer mardrömslik då ledaren för gänget han infiltrerat inser att någon av hans egna läcker till polisen...


Messengers 2 - The Scarecrow

Jävligt bra och förbannat läskig film !
Hoppade till flera gånger, och det är inte likt mig !
4 av 5 toasters ;)



Handling:
Filmen är en prequel, och utspelar sig före ettan. Man får veta vad som hände den första familjen som bodde i huset. Vi får följa bonden John Rollings och hans familj och livet på gården. Samt alla problemen det medför att ha en gård och inte så mycket pengar. Samt en mystiskt fågelskrämma som ser ut att styra en del.


Johan Falk - GSI

Sett denna otrligt bra actionrulle !
Spännande som fan, och verkligen bra för att vara svensk film.
4 av 5 toasters ;)



Handling:
Efter "Den tredje vågen" åkte Johan Falk ner till Haag för att jobba på Europol. Nu, fem år senare, återvänder han till sin hemstad Göteborg där han fått jobb på GSI - Gruppen för Särskilda Insatser - som är den enhet inom svenska polisen som har som sin enda uppgift att arbeta mot de tyngsta maffiaorganisationerna i landet. Samma dag som Johan anländer till Göteborg startar GSI en operation för att identifiera, hitta och konfrontera en grupp våldsamma värdetransportrånare som kallas "De okända sex". Snart inser Johan att GSI använder sig av metoder som är mer avancerade och intrikata än vad han någonsin kunde föreställa sig att svensk polis använder sig av...


From Dusk Till Dawn

Sett denna otroligt bra och skräckinjagande, roliga film !
HAHA, höll på o garva ihjäl mig i vissa scener asså !
3 av 5 toasters ;)



Handling:
Att döda två polismän vid ett bankrån är inte smart - men allt gick på tok när listan över de dödade också innehöll fyra Texas Rangers. Nu är bröderna Gecko på sitt livs flykt mot den mexikanska gränsen och mötet med sina bulvaner. Som säkerhet mot lagens långa arm har de kidnappat en far och hans två barn och allt ser ut att lyckas för de hänsynslösa förbrytarna. Ända tills de kommer till sitt sista rendezvous före friheten. Mötesplatsen är baren "The Titty Twister" och här utskänker man mer än bara avslagen öl...


RSS 2.0