Män som hatar kvinnor

Har sett denna otroligt gripande film !
Helt underbart bra.
4 av 5 toasters ;)



Handling:
Mikael Blomkvist, ekonomireporter, döms till fängelse för förtal av finansmannen Wennerström, och beslutar sig för att ta time-out från sitt jobb på tidskriften Millennium. I samma veva får han ett ovanligt uppdrag. Henrik Vanger, tidigare en av landets främsta industriledare, vill att Blomkvist ska skriva släkten Vangers historia. Men det visar sig snart bara vara en täckmantel för Blomkvists verkliga uppgift: att ta reda på vad som hänt Vangers unga släkting Harriet, som varit spårlöst försvunnen i snart fyrtio år. Till sin hjälp får han Lisbeth Salander, en ung strulig tjej, tatuerad och piercad, men också professionell hacker och med unika egenskaper som gör henne till en oslagbar researcher.


The Edge Of Love

Gripande film som utspelas under världskriget !
Keira Knightley är alltid en bra skådespelare,
men en annan snygging som jag fastnat för på sistone är Cillian Murphy, 
 med sina isblåa ögon och suktande blick.
 Man blir "addicted" to his eyes <3
Han är en sådan person som både kan spela en enormt sexig och farlig
badboy samt en snäll och kärleksfull person.
4 av 5 toasters ;)



Handling:
Två starka kvinnor i armarna på den legendariske poeten Dylan Thomas. Den ena var hans ungdomskärlek, den andra är hans hustru. Under andra världskrigets bombningar av London skapas ett så starkt band mellan dessa tre personer att inga bomber kan bryta det. Men kärleken kanske kan? Kiera Knightley och Sienna Miller medverkar för första gången tillsammans i detta starka porträtt som skildrar en av Englands största poeter och hans passionerade liv.



( Btw, glöm inte o kolla in min andra blogg =) www.ankan89.blogg.se/spanskaflugan )

Sleepy Hollow

Väldigt bra, älskar Tim Burton.
Han är bäst på filmer.
Johnny Depp är ju även han en lysande skådespelare.
4 av 5 toasters ;)



Handling:
Den mästerlige berättaren Tim Burton (Batman, Edward Scissorhands) väver ihop en kuslig och förtjusande version av denna klassiska skräckhistoria. Johnny Depp spelar Ichabod Crane, en excentrisk utredare fast besluten att sätta stopp för den mordlystne Huvudlöse ryttaren. Christina Ricci spelar Katrina Van Tassel, den vackra, mystiska unga kvinnan med hemliga band till den övernaturliga skräcken.


The Onion Movie

Klart konstigaste filmen jag sett på länge !
1 av 5 toasters ;)



Handling:
Satiriska tolkningar av världsnyheter och människors beteende.

The Hangover

HAHA, vilken jävla film ! xD
3 av 5 toasters ;)



Handling:
Två dagar innan sitt bröllop så åker Doug och hans tre polare till Las Vegas för att festa loss på en oförglömlig svensexa. Men när de tre marskalkarna vaknar upp med sprängande huvudvärk morgonen efter så är gårkvällen en enda stor minneslucka. Deras lyxiga hotellsvit är fullständigt vandaliserad och brudgummen är försvunnen. Utan en aning om vad som hänt och med väldigt lite tid på sig så måste trion följa sina dimmiga spår bakåt i tiden. De får gå igenom alla sina dåliga beslut för att komma på var det gick snett och förhoppningsvis hinna få Doug tillbaka till Los Angeles i tid till bröllopet. Ju mer de upptäcker, ju mer inser de hur illa ute de verkligen är.

Coyote Ugly

Sett denna film idag då , som var riktigt bra !
4 av 5 toasters ;)



Handling:
Om en dröm bara förblir en dröm kommer inget att hända. Så resonerar Violet, som packar väskan och flyttar från sin pappa i sömninga Jersey, för att göra karriär som låtskrivare i New York. Men trots hög ambition, envishet och talang är konkurrensen i skivbranschen för tuff, och istället får hon ta jobb som bartender på klubben Coyote Ugly. En hektisk karriär tar fart med nyvunna vänner och ny pojkvän leker plötsligt livet i den pulserande storstaden. Frågan är om hon är villig att riskera allt för att ge sin dröm en chans till...

Finding Amanda

Sett den här filmen , väldigt bra faktiskt !
4 av 5 toasters ;)



Handling:
Taylor Peters är manusförfattare till en ganska dålig sitcom. Jobbet är inte särskilt tillfredsställande, men det var det enda han kunde få efter en tid med alkohol- och drogmissbruk. Hans vackra och stöttande fru har inte lämnat honom, men hon blir mycket bekymrad när hon misstänker att han har börjat spela på hästar igen. Taylor får veta att hans 18-åriga brorsdotter Amanda bor i Las Vegas och arbetar som prostituerad. För att imponera på sin fru åker han till Las Vegas för att försöka övertala sin niece att skriva in sig på ett behandlingshem. Men en resa till syndens stad är inte precis den bästa medicinen för en alkoholist och spelmissbrukare...

RSS 2.0