Supernatural Säsong 3

Vilken fantastisk serie !
Den håller, fortfarande lika spännande,
nästan mer spännande. Man blir verkligen beroende
av serien och man blir bara mer och mer kär i Winchester-bröderna.



Handling:
Den gulögde demonen är besegrad, men till ett fasansfullt pris. I striden där demonen besegrades släpptes hundratals av helvetets demoner ut i en intet ont anande värld. Och det kostade Sam livet. Men Dean, som är förkrossad av sorg, ingår ett avtal med en av demonerna – hans odödliga själ i utbyte mot att Sam får livet tillbaka. Nu har Dean bara ett år kvar att leva. Ett år på sig att bekämpa allt ont och ta farväl av Sam. Och Sam har exakt lika lång tid på sig att försöka komma på ett sätt att rädda sin bror. Otroliga äventyr väntar när bröderna Winchester fortsätter sin fantastiska odyssé in i det övernaturligas värld...

Skådepselare:
Jensen Ackles, Jared Padalecki, Katie Cassidy, Lauren Cohan

Övrig info om serien:
Inspelad: 2007 . Längd: 10h 24m . Regissör: Eric Kripke .

Betyg:
9 av 10 flugor ;)


The Astronaut's Wife

Riktigt bra och spännande film !
Trodde inte den skulle vara så bra faktiskt.



Handling:
Spencer och Jillian är det perfekta paret. Han är dekorerad astronaut hos NASA och hon är en omtyckt lärarinna. Under ett rutinuppdrag i rymden, då Spencer och hans kollega Alex ska reparera en satellit, händer plötsligt något. NASA tappar kontakten med astronauterna i två minuter. Väl tillbaka på jorden igen framgår det ganska snart att Spencer inte är sig riktigt lik. Vad hände egentligen uppe i rymden de två minuter då all kontakt var bruten?

Skådespelare:
Johnny Depp, Charlize Theron, Samantha Eggar, Nick Cassavetes

Övrig info om filmen:
Inspelad: 1999 . Längd: 1h 44m . Regissör: Rand Ravich .

Betyg:
6 av 10 flugor ;)


From Hell

Helt okej, lite halv seg fílm kanske.
Men alltid lika intressant med Jack The Ripper. =)



Handling:
När Jack Uppskäraren härjade på Londons gator härskade skräcken. Hans grymhet tydde på vansinne, men hans djävulska precision pekade på metod i galenskapen. Johnny Depp och Heather Graham spelar huvudrollerna i en "fängslande, elegant thriller" (People). I 1888 års London lever de olyckliga och fattiga hemska liv i stadens slumkvarter. Mary Kelly (Heather Graham) och hennes lilla grupp följeslagerskor trakasseras av gäng och tvingas prostituera sig för att överleva. De blir skräckslagna när en vän till dem rövas bort och en annan i deras grupp blir mördad på ett gräsligt vis. Det ohyggliga mordet utreds av inspektör Fred Abberline (Johnny Depp), en genialisk men plågad man, vars polisarbete underlättas av att han ser syner. Abberline blir djupt engagerad i fallet, och ju närmare sanningen han kommer desto farligare blir situationen för alla inblandade. Ska de kunna överleva den helvetiska kraft som är ute efter dem?

Skådespelare:
Johnny Depp, Heather Graham, Ian Holm, Robbie Coltrane

Övrig info om filmen:
Inspelad: 2001 . Längd: 1h 58m. Regissör: Albert Hughes & Allan Hughes .

Betyg:
5 av 10 flugor ;)


The Spy Next Door

HAHA, helskön film !
Den hade ju verkligen alla de här klassiska händelserna som en
romantisk komedi ska ha.



Handling:
Familjen Logan har alltid tyckt att deras granne Bob Ho verkar vara en lugn och stillsam person, men han är egentligen en hemlig agent på väg att få fast den internationella skurken Jon Poldark. Och samma vecka som Bob får rycka ut som barnvakt till barnen Logan dyker Poldark upp igen för att eliminera sin ärkerival Bob för alltid.

Skådespelare:
Jackie Chan, Jeff Chase, Amber Valletta, George Lopez, Billy Ray Cyrus

Övrig info om filmen:
Inspelad: 2010 . Längd: 92m . Regissör: Brian Levant .

Betyg:
7 av 10 flugor ;)


Catwoman

Helt okej film, kanske inte riktigt i min smak men
den var ändå riktigt bra !



Handling:
Patience Philips är död - fast mer levande än någonsin. Mördad efter att ha kommit på hemligheten bakom ett kosmetikaföretags antirynkkräm får hon nytt liv och nya krafter av ett mystiskt kattdjur. Nu stryker hon omkring på jakt efter äventyr och hämnd. Hon är Catwoman. Oscarsbelönade Halle Berry spelar den smidiga, pisksnärtande honkatten. Benjamin Bratt är polisen som slits mellan kärleken och plikten, Sharon Stone är supermodellen med ett hjärta av is som försöker dölja någonting i skuggan av den bråkande och stilfulla Catwoman. Med en kattlik utstrålning och en förmåga att alltid landa på fötterna, en förkärlek för sushi och en enorm avsky för hundar är Halle Berry en tjej att räkna med. Hon är action personifierad... med en stor portion attityd.

Skådespelare:
Halle Berry, Benjamin Bratt, Sharon Stone, Lambert Wilson, Byron Mann

Övrig info om filmen:
Inspelad: 2004 . Längd: 1h 40m . Regissör: Pitof .

Betyg:
5 av 10 flugor ;)


Supernatural Säsong 2

Serien håller, den fortsätter att vara lika bra
och spännande. Fast nu nästan mer spännande.
Serien är verkligen beroendeframkallande, man
dras in mer och mer i den och har bara svårare
för att släppa taget om filmen. Fast det vill jag ju
inte heller, så nu är det säsong 3 som gäller. Finns
fem säsonger än så länge. =)



Handling:
ALLA ÄR DE TILLBAKA – onda andar, vampyrer, spöken och gastar – och dessutom ännu mer skräckinjagande väsen. Och där man hittar alla dessa onda varelser hittar man också bröderna Sam och Dean Winchester, ständigt på jakt efter demonen som dödade deras mor… och efter de ”oheliga” agenter som hela tiden dyker upp i Supernatural. Första säsongen slutade med att Sam, Dean och deras far satt fast i en röra av söndersliten metall och krossat glas. Den här säsongen börjar med eftermälet av den bilolyckan och följs av ett starkt uppoffrande som för alltid kommer att stärka banden mellan männen i familjen. Följ med bröderna på en resa genom Amerika som skakar om både sinne och nervsystem, en resa som för dem ännu närmare mysteriet kring deras egna öden.

Skådespelare:
Jensen Ackles, Jared Padalecki, Jeffrey Dean Morgan

Övrig info om serien:
Inspelad: 2006 . Längd: 14h 28m . Regissör: Eric Kripke .

Betyg:
9 av 10 flugor ;)


The Dukes of Hazzard - The Beginning

Den här filmen ska utspela sig när Bo och Luke är unga,
när de blir the dukes of hazzard.
Filmen var bra och rolig, dock så var inte skådespelarna
så värst bra !



Handling:
Man glömmer aldrig första gången! Tonåringarna Bo och Luke Duke (Jonathan Bennett och Randy Wayne) har just flyttat in hos morbror Jesse (Willie Nelson) i Hazzard County. Skrävlaren Boss Hogg (Christopher McDonald) är i full färd med att lura medborgarna för att kunna fylla sina egna fickor men går för långt när han försöker lura till sig familjen Dukes mark. Se lilla söta, rara kusin Daisy (April Scott) förvandlas till en riktig snygging, General Lee bli en legend inom motorvärlden och grabbarna bli allt skickligare på att komma undan Hogg och hans mannar! Berättelsen om kusinerna Duke har just börjat – en blixtsnabb och galen komedi!

Skådespelare:
Jonathan Bennet, Willie Nelson, Harland Williams, Christopher McDonald, April Scott

Övrig info om filmen:
Inspelad: 2007 . Längd: 1h 31m . Regissör: Robert Berlinger .

Betyg:
6 av 10 flugor ;)


Beck - I Stormens Öga

Helt okej, Beck är ju alltid Beck.
Filmen var bra, men lite rörig i vissa delar,
det tog ett tag innan man förstod vissa saker.
Men annars jävligt bra action !



Handling:
Ett bränt kvinnolik hittas och Säpo misstänker att Gunvald Larsson har kopplingar till mordet. Den brända kvinnan var internationellt efterspanad och ingår i en grupp miljökämpar som i stället visar sig vara präglade att idka terrorism över gränser, på ett sätt där man bortser från hur konsekvenserna kan bli för samhället. Gunvald ger sig ut på egen hand för att finna kvinnans mördare samtidigt som han har Säpo i hälarna. Samtidigt upptäcker Beck miljöaktivisternas planer att slå till här i Sverige, och nu måste han försöka stoppa attacken innan katastrofen är ett faktum…

Skådespelare:
Mikael Persbrandt, Peter Haber, Ingvar Hirdwall, Stina Rautelin, Måns Nathanaelsson

Övrig info om filmen:
Inspelad: 2009 . Längd: 1h 32m . Regissör: Harald Hamrell .

Betyg:
6 av 10 flugor ;)


Supernatural Säsong 1

Har nu i förra veckan sett hela säsong 1 av Supernatural.
En väldigt bra serie om du frågar mig. Serien har allt:
 spänning, kärlek, humor osv, plus
att de båda manliga huvudrollskådespelarna är ganska snygga, ögongodis !



Handling:
Sam Winchesters (Jared Padalecki) uppväxt kretsade kring mörka krafter. Men det var då, nu är det ett normalt, tryggt liv som jurist som lockar. Allt detta är gott och väl till den dag Sams bror Dean (Jensen Ackles) oväntat dyker upp med dåliga nyheter – deras far är försvunnen! För att hitta honom måste bröderna ge sig ut på en jakt efter samma onda väsen som deras far ägnat de senaste 22 åren till att spåra upp… Sam tvingas återvända till ett liv han trott sig ha lämnat för alltid. Håll i dig (och behåll lyset på!). Boxen innehåller alla 22 episoder från den första säsongen av den här välgjorda serien som fängslat så många tittare och fått kritikerna att jubla. Följ med Sam och Dean när de rustade med färdigheter deras far lärt dem reser genom Amerika och slåss mot mardrömslika fiender. Bli vittne till det övernaturliga i Supernatural!

Skådespelare:
Jensen Ackles, Jared Padalecki, Jeffrey Dean Morgan

Övrig info om serien:
Inspelad: 2005 . Längd: 14h 57m . Regissör: Eric Kripke .

Betyg:
9 av 10 flugor ;)


Law Abiding Citizen

Jävligt bra film !
En av de bättre filmer jag sett på väldigt länge !



Handling:
En vanlig man vars fru och dotter mördas i deras eget hem, sätter en manipulativ hämndplan i verket när den ena gärningsmannen kommer lindrigt undan. Men hämnden innefattar inte bara mördaren, utan också åklagaren och hela rättsystemet …

Skådespelare:
Gerard Butler, Jamie Foxx, Regina Hall, Bruce McGill, Michael Gambon, Leslie Bibb

Övrig info om filmen:
Inspelad: 2009 . Längd: 1h 48m . Regissör: F. Gary Gary

Betyg:
9 av 10 flugor ;)
 


Into The Blue 2 - The Reef

Första filmen är definitivt bättre !
Men denna var bra för det, spänning och action, det gillas !



Handling:
Bered dig på en actionthriller under vatten tillsammans med vackra dykarparet Sebastion och Dani. Tillsammans hamnar de i ett spännande äventyr där de blir lovade stora pengar för att leda dykningar på ett speciellt Hawaiianskt rev. Men deras nya uppdragsgivare försätter dem i stor fara - som leder till det ultimata testet av deras kärlek, dykkunskaper, och vilja att överleva...

Skådespelare:
Chris Carmack, Laura Vandervoort, Marsha Thomason, David Anders, Audriana Patridge

Övrig info om filmen:
Inspelad: 2009 . Längd: 1h 29m . Regissör: Stephen Herek .

Betyg:
6 av 10 flugor ;)


RSS 2.0