The Life Before Her Eyes

Sett den här filmen, riktigt bra.
Fast lite svår att förstå ibland.. ;)




Handling:
En ensam gärningsman med automatvapen går bärsärk på ungdomarna i en skola innan han hittar den populära Diana McFee och hennes bästa väninna gömda. 15 år senare lever Diana ett stilla familjeliv och försöker med alla medel förtränga det förflutna. Men när årsdagen för händelsen närmar sig rivs de traumatiska minnena upp, samtidigt som kusligt oförklarliga saker börjar inträffa kring henne. Är det bara inbillning, eller finns det ett mystiskt samband med vad som hände för 15 år sedan när Diana tvingades till ett ofattbart val...

Australia

Sett denna underbara film !
Svinbra asså.
<3




Handling:
Det storslagna australiensiska landskapet utgör bakgrunden till denna historia om den brittiska aristokraten Sarah Ashley (Nicole Kidman) som reser till denna avlägsna kontinent med hopp om att rädda sin enda tillgång - en boskapsranch i samma storlek som Belgien. Men denna svindlande resa tillsammans med ranchens förman (Hugh Jackman) visar sig vara ett större äventyr än de någonsin kunnat förutse. Tillsammans upplever de en stormande kärleksaffär, hur andra världskriget drabbar Australien och ställs inför ett val som kommer att förändra deras liv för alltid.

The Curious Case of Benjamin Button

Så väldigt underbar och gripande historia !
Filmen var 2 h och 40 min, men den kändes aldrig så lång.
Hände alltid något, och jag var helt fäst vid filmen, kunde inte sluta titta.



Handling:
Benjamin Button föds som en svag äldre man och åldras baklänges, d v s att hans kropp blir yngre tills han slutar sitt liv som ett spädbarn. Den tragikomiska berättelsen om den välbärgade Button sägs ha inspirerats av Mark Twains kommentar om att det är synd att det bästa i livet kommer först och det sämsta sist.

Pineapple Express

Såg den här filmen med Dennis i lördags. =)
Den var ganska bra och väldigt rolig. Skrattade en del.



Handling:
Ta ett djupt andetag och häng med i "Pineapple Express", den senaste hysteriska succén från Judd Apatow, regissör och manusförfattare till "På smällen". En haschrökande dagdrivare (Seth Rogen) blir det enda vittnet till ett mord som begås av en knarkkung (Gary Cole) och en korrumperad polis (Rosie Perez). Med ett pris på sitt huvud, tvingas han nu fly för livet och drar sin förvirrade langare (James Franco) och hans leverantör (Danny McBride) med sig på ett galet och rykande äventyr.

Passengers

Sett den här filmen.. Först var den lite småseg, men efter ett tag vart den riktigt bra!
Fast kunde förutspå slutet ganska lätt.




Handling:
De flesta befinner sig i chock. Men en av de få överlevande från den ödesdigra flygkraschen med Flight 117 har fått en oförklarlig förmåga. En förmåga som den unga psykologen Claire Summers upptäcker. Först med fascination. Sedan med skräck...

Yes Man

Till en början tyckte jag filmen var kass,
men sen kom en vändning och den vart faktiskt riktigt bra !




Handling:
Carl Allen är deppig, och det är inte så konstigt. Han har gått igenom en svår skilsmässa och har ett trist jobb. Men efter att ha varit och lyssnat på en självhjälpsguru hittar han ett högst originellt sätt att hantera sin livskris: att svara JA oavsett vad han får för fråga. Hoppa bungyjump? Javisst. Nappa på TV-shops "ring nu-erbjudanden"? Jadå. Lära sig koreanska? Absolut. Hoppa på första bästa flyg? Ja, gärna. Vinna drömtjejens hjärta? Jajamän! Få fansen att kikna av skratt genom sanslösa upptåg? Yes man!

The Rundown

Jävligt bra action-rulle !! =)




Handling:
The Rock spelar den stenhårda prisjägaren Beck som får det till synes lätta uppdraget att hämta sin chefs son (Seann William Scott) från en enslig by djupt inne i Amazonas djungel. Men han får det hett om öronen när han stöterisig med stadens boss (Christopher Walken) och gör affärer med en vacker rebell (Rosario Dawson). Beck befinner sig mitt i en explosiv skattjakt fylld till bredden med action, spänning och humor.

The Dukes of Hazzard

Sett denna film igen, såg den för nåra år sedan utan svensk text, så fattade typ ingenting då.
Men jäklar vad jag skrattade ! Skitbra rulle asså ! =)




Handling:
Kusinerna Bo och Luke Duke gillar livets goda, helst i form av snabba bilar. De är båda uppväxta i Hazzard County, ett otillgängligt område som mest är känt för att ha de snyggaste tjejerna i hela Georgia. På något sätt lyckas de två allt som oftast att hamna på fel sida av lagen... och vägen, vilket gjort dem och deras Dodge Charger - 69 ökänd hos polisen. En dag upptäcker de att Duke-familjens gård är hotad av den korrumperade guvernören Boss Hogg. Tillsammans med sin farbror Jesse och sin sexiga kusin Daisy Duke gör familjen allt de kan för att skydda och behålla sina ägor.

Bedtime Stories

Såg den här filmen idag oxå (skön söndag, bara ligga i sängen och titta på film)
Den var ganska bra, kanske lite overklig för min smak.. Men perfekt för de lite yngre.




Handling:
Hotellvaktmästaren Skeeter Bronson brukar berätta sagor för sina syskonbarn och upptäcker en dag att berättelserna på något magiskt sätt blir sanna. Skeeter försöker utnyttja denna otroliga chans att ändra sitt liv till det bättre, genom att brodera ut den ena mer fantastiska sagan efter den andra. Och där kunde det slutat lyckligt som en saga. Om inte barnen envisats med att bidra till berättelserna på ett sätt som får Skeeters tillvaro att vändas helt upp och ner och ut och in.

Bruce Almighty

Sett den här filmen idag, fy fan så störtskön asså !
Fick nästan kramp i magen, så mkt skrattade jag.




Handling:
Bruce (Carrey) känner att livet står still. Kollegor blir befordrade medan han själv fortfarande är reporter på en lokal TV-station, hans och flickvännen Graces (Aniston) hund blir aldrig rumsren och efter några incidenter får Bruce nog! Han svär över Gud som låtit allt detta elände drabba honom, och Gud (Freeman) hör hans klagan. Bruce får ett jobberbjudande - han får vara Gud för en tid och likt ett barn i en godisaffär börjar Bruce ta det ena hysteriska och drastiska beslutet efter det andra och till slut har han tappat kontrollen helt...

Friday The 13th (2009)

Jäkligt bra skräck, fast ganska så lätt att förutse vad som kommer hända.
Fast slutet gick inte att förutse så därför var filmen jäkligt bra!
Rekomenderas för er som gillar skräckisar.



RSS 2.0