Beerfest

Sett denna film, den var väl sissådär..




Handling:
24 timmar på ett dygn. 24 öl per back... Ett sammanträffande, eller? Efter en förudmjukande start i Tysklands superhemliga ölhävartävling svär USA:s osannolika lag att riskera liv, lem och lever för att ta hem segern i det slutgiltiga ölhävarmästerskapet!

The International

Började titta på den här filmen men hade inte tillräckligt
med ro för att se klart den eftersom den var dålig.



 



Handling:
I den gripande thrillern The International försöker Interpolagenten Louis Salinger och New York-åklagaren Eleanor Whitman ställa en av världens mäktigaste banker inför rätta. Salinger och Whitman blottlägger en omfattande och smutsig verksamhet som sträcker sig från Berlin via Milano och New York till Istanbul. De hamnar i en riskabel, global jakt där de sätter sina egna liv på spel då deras måltavla inte drar sig för något - inte ens mord - för att kunna fortsätta finansiera terror och krig.

Unknown

Lite rörig men bra film !




Handling:
En telefon ringer. En genomsvettig man slår upp sina ögon och ser sig förvirrad omkring. Runt omkring honom ligger fyra andra personer, alla svårt sårade och vissa av dem fastkedjade i rör och element. Det enda de vet är att de inte kommer ihåg ett dugg. Vilka är de? Känner de varandra? Och hur har de hamnat i ett nedlagt kraftverk mitt i öknen, utan någon flyktväg? Snart går det upp för dem att de är inblandade i ett gisslandrama. Men vem är offer och vem är gärningsman? Och vad kommer att hända när sanningen kryper fram? Musikvideoregissören Simon Brand filmdebuterar med årets överraskningssuccé från Hollywood: En knivskarp, psykologisk actionthriller i samma division som "Memento" och "The Usual Suspects" - och med minst lika många halsbrytande vändningar och överraskningar.

Wallander- hämnden

aa, den var bra precis som alla andra Wallander filmer.




Handling:
Kurt Wallander har genomfört sin livs dröm. Han har köpt sig ett hus vid havet. Han tar långa promenader med sin trogne följeslagare labradorhunden Jussi. Kurt känner sig mer tillfreds och harmonisk med tillvaron än på länge. Plötsligt bryts lugnet i det sommaridylliska Ystad av en kraftig explosion som släcker ner hela staden. Det är Ystads enda transformatorstation som sprängts i luften. Sprängningen följs av flera dåd. Militären kallas in och undantagstillstånd utlyses i den lilla staden. Det börjar likna en krigszon. Är detta sabotage eller en terroristattack? Det är allmänt kaos, och med media i hälarna, famlar Wallander i mörkret efter terrorister och gärningsmän.

Knowing

Skapligt overklig !
Men rätt så bra ändå.




Handling:
En kvinna begraver en tidskapsel år 1962. Den innehåller datum för mord på historiska figurer, datum för en hotellbrand som dödade en professors fru och en kommande apokalyps. Professorn hittar innehållet och visar upp det för dottern, vilket leder till att hon börjar minnas underliga händelser från sin barndom.

My Best Friend's Girl

Så jävla bra film !
Älskar den !




Handling:
Snygga och smarta Alexis är trött på sin efterhängsna pojkvän, Justin som efter bara fem dater pratar om att flytta ihop och hör bröllopsklockorna ringa. När Alexis förklarar läget, blir Justin desperat. För att få henne tillbaka hyr han in sin bästa kompis, megasvinet Tank, för att bjuda ut Alexis på världshistoriens vidrigaste date. Tank är nämligen suverän på att få ex-pojkvänner att framstå som värsta kapen, jämfört med ett ofräscht äckel som sig själv. Dessvärre funkar inte planen som beräknat, då Alexis tydligen har en förkärlek till sliskiga as. När Tank trycker på de rätta knapparna, blir Alexis minst sagt heltänd.

Bride Wars

Sett denna film som var rolig och väldigt bra faktiskt !



 



Handling:
Emma och Liv har varit bästa vänner hela livet och delat allt, även drömmen om det perfekta bröllopet. Men när det sker en dubbelbokning som gör att båda deras bröllop råkar hamna samma dag, samma tid, på samma lokal är det bara en sak som gäller - catfight!

Sex Drive

Började titta på den här filmen men den var så världelös
så jag stängde av den efter cirka en halvtimme.




Handling:
Vissa saker är värda att köra långt för ... Om man som Ian är 18 år och känner sig som USA:s sista oskuld gör man desperata saker! Och innan man vet ordet av har man stulit sin brors sportbil och kört 80 mil för att träffa sin - påstått - sexiga nätkärlek ...

S. Darko

Konstig !
Men var tvungen att se den bara för min snygging Ed Westwick var med i den =)




Handling:
Donnie Darkos lillasyster Samantha har hunnit bli 17 år. Hon och hennes bästa kompis Corey drar iväg på en road trip till Hollywood för att de vill bli kända. Deras bil går dock sönder och de blir fast i en liten stad i öknen. När en meteor slår ner i närheten så börjar Samantha få bisarra syner. Syner som säger till henne att universum kommer gå under. Hon måste nu möta sina demoner och på så sätt rädda världen och sig själv.

The Secret Life Of Bees

Underbar. Gripande. Fantastisk. Älskvärd. Fängslande.
Kommer inte på mer ord som kan beskriva hur bra den här filmen är.



Handling:
South Carolina 1964. Lily Owens är en 14-årig flicka som plågas av minnena av sin döda mamma. För att komma bort från sitt ensamma liv och problemfyllda relation till sin far, flyr Lily med sin vårdnadshavare och enda vän Rosaleen till en stad där hon hoppas få reda på mer om sin mammas förflutna. Där tas hon om hand av de intelligenta och självständiga systrarna Boatwright, och finner tröst i deras fascinerande värld av biodling, honung och den svarta Madonnan

Tenacious D- pick of destiny

HAHAHA, så jävla skön film !
Jack Black äger !




Handling:
Jack Black och Kyle Gass populära undergroundband Tenacious D gör debut på bioduken i ett festligt musikaliskt äventyr om en vänskap som förändrar rockhistorien för alltid. Det var två stora händelser som utspelade sig i Los Angeles 1994: jordbävningen i Northridge och skapandet av rockbandet Tenacious D. I Venice Beach träffar JB sin jämlike i den lokala slackern KG, och tillsammans bildar de ett band. Men att bli världens bästa rockband är ingen barnlek. Svaret på deras drömmar är The Pick of Destiny, ett legendariskt gitarrplektrum, som finns på ett rock & roll-museum 50 mil bort. Grabbarna bestämmer sig för att bevaka sin inre rockgud och beger sig ut på en spännande resa...

Amusement

Haha , vilken jävla film !
Var bara en enda scen i hela filmen som var bra och den var typ i början.




Handling:
Tabitha. Shelby. Lisa. De har gått i skolan tillsammans, men befinner sig nu i helt olika skeden av livet. Gemensamt för dem är dock en tillsynes oskyldig händelse från skoltiden, som kommer tillbaka för att skrämma livet ur dem. Något - någon - önskar hämnd: en gruvlig hämnd... sinnessjuk hämnd... ondskefull, bestialisk och våldsam hämnd. I en fängelsehåla med stenväggar och domedagsinstrument får de tre kvinnorna och ytterligare ett antal offer kämpa för att överleva. Vem får leva? Vem skall dö? Besluten tas bara för nöjes skull i "Amusement".

The Reader

Underbar film !




Handling:
En dag insjuknar den 15-årige pojken Michael Berg på väg till skolan och räddas av den runt 30-åriga Hanna. De förälskar sig oväntat och inleder en passionerad affär fram till den dagen Hanna plötsligt och utan förklaring försvinner. Åtta år senare är Michael en ung juridikstuderande som iakttar de pågående krigsförbrytarrättegångarna mot nazisterna. Han träffar sin forna älskarinna igen, underväldigt annorlunda omständigheter. Hanna står anklagad för ett fruktansvärt brott och vägrar rätten till försvar. Michael inser gradvis att hans ungdoms kärlek döljer en hemlighet som hon anser vara mer skamlig än mord.

Babysitter Wanted

Sjuk, men ändå bra film !



Handling:
Angie Albright är glad över att äntligen få lämna sitt skyddade och strikt religiösa hem för att börja på college. Hennes nya rumskompis är vildare än vad hon är van vid, men Angie upptäcker snart att finns mycket större hot att oroa sig för än ett stökigt studentrum.

The Uninvited

Jävligt bra film !
Rekommenderar den verkligen,
asså den är inte så jätteläskig men spännande som fan ! =)




Handling:
Systrarna Anna och Alex, återvänder hem efter att ha varit på ett mentalsjukhus, pga mammans död. Hemma så möts de av sin kyliga pappa och hans nya fru, som försöker ta över mammans roll i huset. Första natten i huset ser den yngre systern Anna ett spöke som varnar henne för styvmamman. Det står då klart för henne att styvmamman är farligare än vad man tror. Nu måste systrarna övertyga sin pappa om styvmammans riktiga jag - om de överlever.

Taken

Sett denna sjukt bra film !
Spännande och mycket action,
ett stort plus från mig =)




Handling:
Bryan gav upp sitt jobb inom CIA för att kunna bo nära sin f.d. fru, Lenore och dotter, Kim i Los Angeles. Han vet att han åsidosatt dem bägge och aldrig varit en närvarande pappa. Detta vill han råda bot på nu och det svider lite extra att fruns nye make är rik, trevlig och skämmer bort hans dotter rejält. Bryan har dock svårt att koppla bort sitt förflutna och serfaror överallt. När hans dotter vill resa till Paris med en kompis motsätter han sig det bestämt, men ger efter för att vinna pluspoäng hos dottern, Hans värsta mardröm besannas dock när dottern blir kidnappad. Bryan har endast 96 timmar på sig att rädda henne från att säljas som prostituerad och troligen aldrig mer återfinnas i det oändliga sexträsket därute.

Fast & Furious 2009

Sett den här extremt jävla bra filmen !
Suverän asså ! <3
Första scenen är ju supercool !
Fast vill ha en fortsättning på den nu... ;)




Handling:
När ett brott för dem tillbaka till L.A. återupptar rymlingen Dom Toretto sin bittra strid mot polisen Brian O'Conner. Men när de tvingas konfrontera en gemensam fiende måste Dom och Brian försöka lita på varandra för att tillsammans kunna utmanövrera honom. Och via kupper mot lastbilskonvojer till krälande i tunnlar under nationsgränsen kommer två män att hitta rätt sätt att hämnas - genom att pressa gränserna för vad som är möjligt bakom ratten.

Marley & Me

Sett den här filmen, den var lite långtråkig men ändå helt okej. =)




Handling:
Det nygifta paret John och Jennifer Grogan går i tankarna att skaffa barn men bestämmer sig för att först skaffa en hund. De fastnar för en söt golden retriever-valp som de döper till Marley. Marley visar sig vara ett riktigt yrväder och han vänder till en början helt upp och ned på deras tillvaro. Allt eftersom tiden går blir han dock en älskad del av familjen och den fasta punkten i John och Jennifers tillvaro när de tacklar livets upp- och nedgångar.

RSS 2.0